Vrei un imprumut rapid?

imprumut rapidAi nevoie urgenta de bani si nu stii de unde poti obtine un imprumut rapid? Mai jos, ti-am facut o mica lista cu banci ce ofera imprumuturi rapide. Conditiile, mai complicate decat la un credit de nevoi personale, dar daca ai urgenta nevoie de bani, merita incercat.  Avantajul oferit de aceste institutii, consta in faptul ca ofera imprumuturi si pentru persoanele cu venituri mici, iar conditiile sunt simplificate destul de mult. Cele mai multe, ofera imprumuturi doar prin verificarea datelor completate pe site-urile lor de catre cei ce aplica pentru un credit. 

1.Cardul de credit si cumparaturi in rate STAR Forte

Cardul de credit STAR de la Banca Transilvania permite cumparaturile in rate. Electronice, electrocasnice, haine, pantofi, articole pentru timpul liber – toate pot fi cumparate in rate fara dobanda de la peste 5.800 de magazine inscrise in programul STAR. In plus, pentru toate cumparaturile se primesc puncte STAR cadou (intre 0,3% si 15% din valoarea cumparaturilor). 1 punct = 1 leu.

Fiind un card de credit, cu STAR se poate obtine un imprumut de pana la de 5 ori venitul lunar, pe o perioada de 5 ani. In fiecare luna, intre zilele de 1 si 25 ale lunii se va rambursa cel putin 10% din valoarea imprumutului.

2.Viva Credit

Viva Credit IFN SA este prima companie din România specializată în Credite Până la Salariu® – împrumuturi rapide, oferite online, cu termen de rambursare de până la 35 de zile. Misiunea noastră este să oferim o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor urgente ale fiecărui client.
Creditul Până la Salariu® este cel mai rapid împrumut oferit de Viva Credit®. Cererea se completează online în numai 7 minute, este aprobată pe loc, iar banii sunt virați direct în contul clientului în două ore.
Noi recomandăm acest tip de împrumut doar pentru rezolvarea unor nevoi urgente și nu indicăm utilizarea lui ca metodă de finanțare pe termen lung.

 

3.CreditFix

Credit Fix IFN ofera credite rapide pe termen scurt. Pentru a putea solicita un credit rapid, un client, trebuie doar sa selecteze suma si perioada dorita pe site-ul www.creditfix.ro, sa completeze cererea de credit si sa incarce copia C.I. si extrasul de cont al cardului de salariu pe ultima luna incheiata. Oferim credite de pana la 1000 de lei pentru o perioada de maximum 45 de zile.


Dupa finalizarea aplicatiei clientul poate primi banii pe cardul de salariu in doar cateva ore.

Imprumuturile oferite de Credit Fix se adreseaza celor care au un venit lunar constant incasat pe un card bancar, chiar si celor cu pensii sau salarii mici si care avand de rezolvat o problema urgenta au nevoie de bani pe termen scurt.

4.PROVIDENT

Provident este prima instituţie financiară din România care oferă împrumuturi la domiciliu prin intermediul unui serviciu suplimentar, oferit contra cost. Astfel, clienţii pot primi banii în 48 de ore de la solicitare, chiar la ei acasă, iar ratele le plătesc în comoditatea propriei locuințe.

  • Sume intre 500 si 10.000 de lei
  • Banii in 48 de ore
  • Garantat rate fixe de la 17 lei pe saptamana
  • Fara garanti sau garantii
  • Doar 2 acte: dovada de venit si de resedinta
  • Venit minim lunar: 300 de lei

5.Cardul BT Flying Blue

Cardul BT Flying Blue este cel mai nou card lansat de Banca Transilvania si vine in 2 variante: Classic si Premium. Este un card co-brand in parteneriat cu AIR FRANCE KLM si TAROM. Acesta le permite membrilor Flying Blue sa castige Mile Premiu pentru achizitiile lor de zi cu zi, care ulterior pot fi folosite pentru a cumpara bilete de avion si alte produse atractive in magazinul online Flying Blue.

Cardurile BT Flying Blue vin cu o serie de beneficii pentru client atat pentru calatorii, cat si la cumparaturi. La fiecare 4 lei cheltuiti sunt oferite Mile Premiu care se incarca in contul Flying Blue al clientului. Totul despre cum se acorda Milele pentru clientii si ce presupune noul card de la Banca Transilvania, se gaseste la adresa: https://www.bancatransilvania.ro/bt-flying-blue/

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: