Azi, amintiri despre Piedone

piedone nu primarieAzi, Vasilescu, gadila grasimea lu’ Piedone, fostul primar al sectorului patru si inainte de asta, degraba datatoriu cu dero pe peste prin pietele Bucurestiului. Sa-i dau cu povestea.

Aș vrea să-i spun tâmpitului care a scris lăbăreala asta că eu chiar sunt un locuitor al sectorului patru al Capitalei. Nu de mult, doar de vreo cinsprezece ani. Și nu l-am apreciat pe Piedone nici înainte, cu atât mai puțin nici după, ce s-a întâmplat în #Colectiv.

Ba, acum despre Gigel asta de si-a luat nume de personaj de film, prieten cu unul dintre actorii mei preferati (Terence Hill) nici eu nu am o parere extrasupermega si nu ca mi-ar fi facut ceva el personal. Bine, din cauza lui, in momentul in care se pregatea sa candideze la primaria sectorului patru, sambata de sambata, cat a tinut campania electorala, am fost nevoit sa scot cornul din perna pe motiv ca locuiam in sectorul patru.

Locuiam pe Metalurgiei si aveam o prietena ce lucra pentru ceva agentie de  stiri si cum subiectul Piedone era un subiect de stiri, iar faptul ca acest durduliu se implica in viata comunitatii fiind prezent pe la ora zece la fantana aia de la intersectia Metalurgiei cu Racovita, stirista mea prietena, pe la ora 8, uneori chiar mai devreme se infiinta la usa…sa bea cafeaua cu mine si colegul meu de apartament si sa-l astepte pe piedone.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: