Atomizor Ruris A 103S, 3 CP cel mai bun atomizor semi-profesional

In orice gospodarie care se respecta exista pe langa legume si ceva pomi fructiferi si vita de vie. Orice om gospodar stie ca, pentru a proteja recoltele are nevoie sa aplice diverse stropirii culturilor. Cea mai la indemna solutie de aplicarea a stropirilor  este un atomizor bun. In situatia asta ma aflu si eu. Am la tara, pe langa ceva vita de vie, de cativa ani si o mica livada in care tin stupii. Deci, ca idee de investitie, pentru a-mi usura munca, am nevoie de un atomizor. M-am uitat dupa un atomizor bun si am gasit doua variante: BSR 3WFB-18 2.3cp, un atomizor ieftin dar despre care nu am gasit prea multe detalii si, Ruris A 103 S.

Pentru ca pe piata exista mai multe modele de atomizoare bune sau mai putin bune, m-am apucat sa vad care este cel mai bun atomizor. Din discutii pe forumuri, din review-uri si alte pareri, pentru o gospodarie, cel mai bun atomizor pare a fi  Ruris A 103S, atomizor semi-profesional dotat cu un motor pe benzina de 3CP.

Dincolo de performante, in momentul in care alegem un atomizor, tinem cont si de pret. Comparativ cu alte atomizoare cu performante apropiate,  Ruris A 103S are un pret imbatabil.

Verifica pret actualizat pentru atomizor Ruris A 130S

Bun…Ruris este o marca cunosctuta, produsele firmei fiind apreciate, atomizorul Ruris nefacand nota discordanta cu parerile general bune de care se bucura producatorul. Pentru ce am eu nevoie, cred ca acest atomizor cadreaza…motor 2 timpi, 3 cai putere, 40 cm³, presiune de 2.5 BAR…mai mult decat suficient. Capacitate rezervorului pentru solutie la atomizorul Ruris este de 16 L iar cel pentru benzina de 1.4 L. Zic oamenii ca ar fi cam greu in momentul in care este umplut la capacitate maxima.

Alte calitati ale acestui atomizor ar fi posibilitatea de seta tipul de pulverizare:picatura, ceata, jet. Zic in fisa produsului ca distanta de pulverizare ar fi de 12 metri pe orizontala si 8 pe verticala. Pe forumuri, oamenii zic ca ar trebui scazut cam un metru…tot e bine.

Dicolo de raportul calitate/pret, hai sa vedem cateva pareri despre atomizorul Ruris A 103S gasite pe internet.

1.Un produs ok pt folosirea intr-o livada familiala cu cca 230 pomi.
Un minus mic pulverizarea pe verticala cu solutie nu duce la 8 m app la 6-7.
Per ansamblu e ok, robust, bine inchegat

2.Foarte multumit un produs foarte bun calitate pret

3.Un produs ok pt folosirea intr-o livada familiala cu cca 230 pomi.
Un minus mic pulverizarea pe verticala cu solutie nu duce la 8 m app la 6-7.
Per ansamblu e ok, robust, bine inchegat.

Si parerile despre atomizorul Ruris pot continua in aceiasi nota…un atomizor bun, pret decent, perfect pentru exploatare in gospodarie.

cel mai bun atomizor Ruris

1 thought on “Atomizor Ruris A 103S, 3 CP cel mai bun atomizor semi-profesional”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: