Aspiratorul fără sac Rowenta Compact Power RO3731 – câteva păreri despre unul dintre cele mai bune aspiratoare fără sac

Deși nu costă musai o avere, pentru cei ce stau cu ochii pe campaniile de reduceri și pândesc un aspirator bun, azi avem un astfel de exemplu. Acest aspirator a fost o minivedetă de black friday-ul trecut pentru că, aspiratorul fără sac Rowenta Compact Power RO3731, a avut o reducere de preț consistentă. Mai exact, unde la momentul acesta aspiratorul fără sac Rowenta Compact Power RO3731 are un preț de aproape 500 lei, de black friday putea fi achiziționat la un preț foarte bun… 229 lei.

Pentru că avem un aspirator ce promite, am zis să las aici câteva păreri despre aspiratorul fără sac Rowenta Compact Power RO3731.

Vezi prețul și detalii tehnice

În primul rând, dacă stai să cauți prin topurile despre cele mai bune aspirtoare fără sac, acesta aspirator se va regăsi pe acolo. Lumea are o părere bună despre acest aspirator Rowenta, asta se poate observa și în cele peste 1000 de rewieuri de pe pagina produsului din magazin. Nu știu cât de relevant este, dar a adunat un rating de 4,45… ceea ce e mare lucru la câte păreri s-au lansat acolo și la cât de complexă este piața aspiratoarelor.

Altfel, lume și lume…unii au o părere bună despre aspiratorul fără sac Rowenta Compact Power RO3731, alții ușor dezamăgiți ca în cazul oricărui alt aspirator.. Un lucru este cert…dacă prinzi aspiratorul acesta la o oferta chiar e chilipir, altfel, este un aspirator cu un raport calitate-preț, bun.

Revenind la partea practică a problemei, chiar și la preț de listă, poți spune că aspiratorul fără sac Rowenta Compact Power RO3731 este unul dintre aspirtoarele bune. Dezvoltă o putere de 750 w, are o capacitate de stocare a gunoiului de 1,5 L și, datorită cablului de alimentare lung de 6.2 metri, dacă aduni și lungimea tubului de aspirare ai o rază de acțiune de aproape 9 metri mai mult decât suficient pentru majoritatea caselor.

Altfel, ca mai toate aspirtoarele performnte de la Rowenta, acest aspirator propune câteva avantaje care îl scot în față la comprația cu alte aspiratoare.
• Aspirator fara sac pentru rezultatele perfecte de aspirare pe suprafetele dure;
• Sistem avansat de filtrare tip mono-ciclonic pentru o separare excelenta a prafului de aer;
• Cele mai bune rezultate in emisia de praf datorita filtrului de inalta eficienta ce capteaza bacteriile si impiedica inmultirea acestora;
• Motor EffiTech imbunatatit cu o tehnologie de ultima ora pentru o eficienta energetica exceptionala, printr-o preluare mai mare a prafului, cu o utilizare redusa de energie;
• Sistem Clean Express pentru curatare fara efort a recipienului pentru praf;
• Formatul compact pentru optiunile de stocare nelimitate, mentinand in acelasi timp o capacitate mare a pentru recipientul de praf (1,5 L);
• Cablu cu o dimensiune mare (8,8 m) ce ofera posibilitatea aspirarii unei suprafete extinse;
• Maner ergonomic pentru a transporta aspiratorul Rowenta fara efort;
• Acest model negru si violet vine la pachet cu un cap pentru aspirare ultra-eficienta si cu o perie dedicata aspirarii pe parchet;
• Conceput special pentru curatarea interiorului de masina cu perie Mini Turbo, duza pentru tapiterie si un instrument de prindere Precision Flex pentru finisarea perfecta in zone greu accesibile.

După cum este și titlul acestui articol „păreri despre aspiratorul fără sac Rowenta Compact Power RO3731” m-am uitat să văd ce păreri au cei care au cumpărat și folosesc acest aspirator. Desigur, poți vedea aceste păreri și multe altele( că ne-am rezumat la câteva) aici.

Am achizitionat aspiratorul in 2018, iar pana in momentul de fata a fost folosit in cele mai grele conditii.
A fost folosit atat ca si aspirator casnic, dar am aspirat si moloz, praf si alte materiale mai dure si pot sa spun ca functioneaza ca in prima zi. Filtrele sunt usor de spalat si curatat, cablul este destul de lung iar accesoriile sunt foarte bune. Pot sa spun ca nu am nimic de reprosat fata de acest aspirator.

L-am cumpărat cadou pentu mama mea care mi-a zis ca e foarte multumita de el.
Aspira foarte puternic si nici nu e galagios
Problema e cu consumabile pe care le gasesc cam greu

L – am achiziționat în urmă cu un an de zile, în urma review-urilor foarte multe pro. Il folosesc de 4 luni ( de atunci m am mutat in noua casa ), după 4 luni nu mai pornește ( pur și simplu ), l -am trimis la service. Îmi plăcea cum aspira, trăgea praful din orice mic spatiu , când aspiram covoarele mă luptam cu el :)))), dar dacă ții capacul de aerisire de pe mâner e perfect . Poate eu am fost ghinionista .

Cred că este suficiente păreri despre aspiratorul RowentaCompact Power RO3731, m-am limitat strict la prima pagină cu review-uri pentru acest model de aspirator și am ales să postez aici doar comentriile lăsate de cei care au cumpărat acest aspirator direct de la emg, cei care au în dreptul comentariului celebrul Review cumparator eMAG.

În altă ordine de idei,dacă ești în căutarea unui aspirator bun, fără sac care să merite banii plătiți pe el, cred că acest aspirator merită pus pe lista scurtă.

Iar dacă vă stă gândul la un aspirator robot, am înțeles că și Roborock S7 ar fi în top… Urmează să documentez puțin și oferta acestor aspiratoare.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: