Aspirator pentru geamuri Karcher WV 2 Plus, direct din topul celor mai bune aspiratoare pentru geamuri

Cred că abordarea corectă ar fi fost să încep cu un top în care să adun cele mai bune aspiratoare pentru geamuri. Cum internetul este plin deja de astfel de topuri, le iau pe rând și-mi dau cu părerea despre aceste aspiratoare pentru geamuri. Dacă tot ești în căutare de „cel mai bun aspirator de geamuri„,  Karcher WV 2 Plus este luat de acolo, din top. Când vine vorba de utilaje pentru curățenie, Karcher este unul dintre numele mari ale industriei. Clar, dacă la anumite produse destinate uzului casnic mai există concurență pentru marca Karcher, în zona produselor profesionale concurența este redusă semnificativ. 

Și totuși, dacă cauți cel mai bun aspirator pentru geamuri, Karker are o ofertă destul de generoasă. O alegere interesantă pare să fie  Karcher WV 2 Plus, un aspirator de geamuri bun, cu un preț median raportat la gama Karcher. Dacă cauți păreri despre aspiratorul de geamuri Karcher WV 2Plus vei fi plăcut surprins. În condițiile în care optezi pentru achiziționarea unui aparat de spalat geamuri cu aspirator, faci lucrul acesta pentru ați ușura munca. În alegerea unui aspirator de geamuri bun trebuie să iei în considerare în primul rând mărimea și numărul ferestrelor la spălatul cărora te vei folosi de noul tău aparat de spălat ferestre. Și aici există o ofertă destul de variată, așa că pentru a merge la sigur și a fi mulțumit de achiziție, Karcher WV2 Plus este o alegere bună.

Vezi aici prețul și mai multe detalii pentru Karcher WV2Plus

La fel ca și în cazul aspiratorului Vacuum Window Cleaner și acest aspirator de geamuri este dotat cu o racletă lată de 28 cm, aspiratorul pentru geamuri Karcher poarte fi folosit pentru suprafețe  cel puțin 75 metri pătrați la un singur ciclu de încărcare a bateriei. Avantajul acestui aspirator de geamuri de la Karcher ține de faptul că poate fi folosit pe orice suprafață netedă nu doar pe geamuri și ogliznzi. Este foarte util atât pe suprafețe din sticlă dar și pe faianță.

Pentru apa reziduală, aspiratorul de geamuri Karcher este dotat cu un rezervor de marime standard, de 100 ml, iar în pachet vei găsi și un pulverizator plin cu detergent pentru geamuri dar și un alt capăt prevăzut cu laveta pentru ștergerea suprafețelor cu lichid. Aspirarea se va face cu ajutorul device-ului propriu-zis, care e prevăzut cu un capăt tip racletă lat de 28 cm, foarte util pentru atingerea colturilor.

Acumulatorii litiu-ion(LI-ION) necesita în jur de 120 minute pentru o  încărcare completă și așa cum ziceam mai sus,  conferă aspiratorului o autonomie maximă de aproximativ 25 minute. Potrivit părerilor despre aparatul de curățat ferestre Karcher WV 2 Plus găsite pe internet, cele 25 de minute sunt suficiente pentru curățarea geamurilor dintr-o locuintă de dimensiuni medii. Un alt aspect ce trebuie luat în seamă este greutatea aparatului iar la acest capitol Karcher WV2 Plus stă destul de bine, aparatul cântărește doar 600 grame și nu iți va provoca disconfort după folosire. Un alt aspect ține de garanția oferită de producător și aici avem o garanție de 24 de luni.

Desigur, prețul, raportat la oferta de astfel de aparate pentru igienizarea geamurilor este ceva mai mare, putând achiziționa un aparat de geamuri la un preț ceva mai mic însă, în cazul acestui aparat pentru curățat ferestre avem un raport calitate-preț destul de corect, lucru observat și de către cei ce au achiziționat acest aspirator de geamuri.

 

%d blogeri au apreciat: