Așa…pentru că asigurări de călătorie, care o fi cel mai bun drum spre Thassos?

Bun, pentru că mai sunt doar câteva zile până voi lua drumul spre Thassos în caucioacele rablei, pe fondul problemelor cu feribotul din ultima vreme, nevasta a decretat că preventiv, asigurările de călătorie să fie cu câteva zile peste cât vom lenevi noi prin Thassos. Bani degeaba dacă m-ai întreba pe mine, dar nu te joci cu nevasta…

Deci, în concluzie, am băgat o zi în plus la asigurările de călătorie. Mai bine o pagubă mai mică decât să stai cu morcovul. Momentan încî nu sunt hotărât care e drumul spre Thassos pe care vreau să merg. Cum planul este s-o pornesc la drum pe la un 4, pentru a reuși să plec pe la 5:30, o să cam prind ceva aglomerație prin vama, atât la Ruse cât și la trecerea dintre Bulgaristan și Grețili, Makaza fiind destul de aglomerată în perioada asta a anului. Și, cam cred că deși drumul spre Thassos prin vama Makaza e cel mai scurt, faptul că există un singur ghișeu, varianta mai lungă prin Kapitan Petko Voivoda – OrmenioGrecia, pare mai tentantă…am mai folosit trecerea asta a frontierei bulgaro-grecești și timpul a fost foarte scurt..am avut vreo 5 mașini în față.

Broblema este că drumul e mai lung, e mai pitoresc, mai prin munți și mai cu ceva camioane…că mergi destul de mult cu toți turcaleții.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: