Așa m-a luat un chef de ducă….

Ieri eram fiert pe vacanță. Aș fi plecat oriunde, numai vacanță să fie. Deh, nerăbdător, că doar mai aveam două zile și plec la Bari. Altfel, că tot făcusem blogul acesta în ideea că va fi unul turistic dar au primat conversiile și, în nestatornicia mea am bagat în el de toate ca-n shaorma, zic să revin la origini și în următoarea perioadă să postez doar chestii ce au legătură cu vacanța. Presimt că anul acesta, cu toată criza, cu tot razboiul, lumea va dori să călătorească.

Nu va fi un blog clasic de vacanță, vor fi multe recomandări, ceva jurnale de călătorie pentru vacanțele ce vor urma, aduceri aminte și, pentru că eu sunt fan experimente pe net, o chestie prin care voi încerca să monetizez nișa asta foarte aglomerată și destul de dificilă a vacanțelor. Încă nu m-am hotărât cum o să o fac, mă adaptez din mers… și sper să iasă ceva util și poate și bănos. Că vreau să plimb fetele, cele Două din titlul blogului, cât mai mult.

Altfel, la o primă vedere, aș marșa pe o serie de articole despre cea mai la îndemână destinație pentru români-Grecia. Informații, ponturi, recomandări. Adică, la cât de aglomerată este chestiunea asta turistică, acum ceva vreme am scris niște articole legate de Thassos și, câțiva oameni au ajuns la articolul respectiv. O să-l ma bibilesc un pic, mai pun un link, mai modific una alta și am o pornire. Altfel, dacă vreți să mergeți cu copii în Grecia, vă recomand o vestă de înot

%d blogeri au apreciat: