Articole bune în 2020

Anul ce tocmai a devenit istorie am scris puțin pe blog, nu am reușit să scriu cât mi-ași fi dorit. Nu e problemă, mai încerc și anul acesta. Până una alta, dacă trag linie, mă uit pe statistici și aș zice că sunt aproape mulțumit de cifrele scoase de blog. Încă nu am găsit subiectul, nișa care să mă propulseze în fruntea căutărilor așa că merg în continuare pe inspirația de moment. Posibil ca pe viitor să fac un efort și să abordez treaba asta cu on lune-ul dintr-o altă perspectivă. Vedem ce o să fie…

Până una alta, ca de început de an, câteva statistici despre cele mai citite articole de pe blog.

  • Ce este pielea cu aspect peliculizat– rămâne cel mai citit articol și în 2020. A fost indexat bine și răspunde la o întrebare legată de piele. Posibil să mai revin la subiectul piele, că este un subiect interesant.
  • Cismea de gradina buna, utila si de mare efect – un articol scurt, scris prin 2018 mai mult din plictiseală. Cred că interesul pentru acest articol a fost influiențat de pandemie și de faptul că foarte mulți oameni s-au retras la țară pe perioada pandemiei și și-au dorit să aranjeze prin curte. Poate că și mobilitatea redusă prin masurile anti-covid au dus la creșterea interesului…
  • Primele păreri despre hota Dominox DTT 6322 XS – s-a renovat mult în 2020, s-au schimbat electrocasnice, s-a investit în locuințe. După jumătate de an de folosință, chiar pot spune că alegerea acestei hote a fost una bună. Recomand.
  • Cum cureti rugina. Care este cea mai buna solutie pentru curatarea ruginei – rămâne în topul preferințelor și în anul ce a trecut.
  • Cum depozitezi bicicleta pe timp de iarna?– acest articol avea un bust în perioada de toamnă. Potrivit statisticilor, a fost accesat și în perioada de vară. Pun acest lucru și pe seama pandemiei…oamenii încercau să-și facă loc prin casă, s-a ieșit mai puțin cu bicicleta într-o perioadă, nu s-a mai mers cu bicicleta la job.

Cam astea ar fi cele mai acesate articole . Comparativ cu anul trecut, articolul despre aparatele de vâslit a ieșit din top 5. O altă chestie ce mi-a sărit în ochi este că în anul 2020 am reuțit să scriu un articol ce a reușit să-și facă loc în cele mai bune 5 articole de pe blog, cel despre hota Dominox. Asta este bine, în 2019 nu am reușit ceva asemănător deci, evoluez. Ceva asemănător am reușit cu articolul despre gin. Scris în luna octombrie, articolul pare să atragă public, este unul dintre cele mai citite 10 articole de pe blog.

Cam asta ar fi situația, planurile pentru 2021 ar fi să scriu mai mult și să găsesc o nișă care să mă aducă în situația de a avea în top 5 cele mai accesate articole cel puțin 3 articole scrise în 2021.

De final vă mulțumesc pentru interes.

One comment to “Articole bune în 2020”
  1. Pingback: Ce s-a citit bine în 2021 – Brandabil.eu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: