Am văzut primul utilizator de telefon TCL

Se zice că prin alte locuri, TCL se luptă cu cei mai mari din branșă. Pe la noi nu este cazul, marca TCL ar fi crescut în zona de televizoare dar nici acolo nu foarte mult. N-om fi noi o piață foarte atractivă… În fine, ieri am văzut primul utilizatpr de telefon TCL. Nu știu dacă a mai fost cineva interesat de un telefon TCL, că am găsit că ar avea vreo 8 modele de telefoane TCL dar la ce ofertă de telefoane există pe piață, greu să te hotărăști brusc să alegi un telefon TCL.

E, utilizatorul acesta de telefon TCL este un copil, i-a cumpărat taică-su un telefon TCL L10 Lite, Dual SIM cu 32GB și 2GB RAM. Alegerea a fost una cât se poate de practică, avea copilul nevoie de un telefon mobil pentru a ține legătura cu bunicii dar și pentru a se obișnui cu tehnologia. Potrivit părintelui, acesta a vrut un telefon de buget pentru copil și a zis să încerce acum cu un telefon ieftin că pe viitor cine știe ce avioane visează copilul. Asta mi-a adus aminte de o discuție pe un grup despre bursă unde se discuta de potențialul mărcii iHunt, firmă românească ce este listată la bursă și a publicat niște creșteri și profituri bune. Și cineva a comentat că noi, cei de pe grup, cumva suntem setați să gândim alegerea unui telefon de pe un alt palier de prețuri…și omitem faptul că sunt foarte multe persoane care nu vor sau nu pot să plătească pe un telefon mobil mai mult de 500 lei și că orientarea iHunt pe nișa asta de telefoane ieftine poate fi câștigătoare și de aici rezultatele bune. Și m-am uitat atunci la ce ofertă de telefoane de buget au cei de la iHunt… Mi-am amintit de acest episod pentru că la comparații, alături de telefonul TCL L10 Lite cumpărat de prietenul meu pentru copil apare și un telefon de la iHunt și anume, iHunt Titan P4000 Pro 2021. L-am întrebat pe tip de ce, dacă tot a ales un telefon ieftin pentru copil de ce nu a ales un telefon marca iHunt, că marcă romînească și a mers pe acesta de la TCL. Omul mi-a răspuns că habar nu avea că iHunt sunt români. În fine, dacă vrei un telefon ieftin, de buget, decât chinezisme mai bine alege ceva de la iHunt…măcar este o firmă romînească. Clic aici pentru oferta de la iHunt.

Altfel, despre marca TCL nu știu ce ar mai fi de zis, acum ceva vreme am scris câteva cuvinte despre marca TCL și m-am uitat la statisticile blogului și văd că există ceva interes pentru marca TCL, sunt oameni ce caută păreri despre TCL… Probabil că cei mai mulți vor păreri despre televizoarele TCL că la telefoane nu cred că se îngrămădește lumea.

Vezi toată oferta TCL

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: