Am pornit drujba…

Nu, nu e un alt articol despre drujbe, pe acela l-am scris ieri și, cel mai probabil, am să mai scriu încă unul sau două articole despre drujbe. Ideea era alta, m-am apucat de blogul ăsta cu chef de scris, am tot scris constant într-o vreme, cam până înainte de black friday-ul de anul trecut. Apoi a urmat o pauză luuuungă. Am mai încercat oareșce, ceva vag și forțat. N-a prea mers, acesta fiind și motivul pentru care am încercat faza cu superblog, am tot încercat să mă motivez.

Faptul că am pus stop cred că a fost un lucru bun, ieri am reușit și am terminat articolul despre drujbe. Nu a ieșit chiar cum am dorit dar na, era început de toamna trecută, zăcea în draft. Totuși, faptul că l-am aruncat pe internet a fost ok…până la urmă,  drujba Husqvarna 236 cu motor de 1.9 CP și lama 36 cm. chiar este una dintre cele mai bune drujbe pe benzină.

Bun, deși sezonul drujbei s-a cam dus, urmează să se întâmple la emag Weekend Superstars, campanie de reduceri de până la 40% la diverse produse. Multe produse…inclusiv la drujbe pe benzină dar și la cele electrice. →Detalii aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: