Am cumpărat sandale de la Decathlon pentru fete

sandale fetițe decathlonAm fost azi cu tot tribul într-o scurtă vizită la Decatlon. Eram pe fugă așa că ne-am  dus direct la raionul cu încălțăminte pentru copii. Văzusem deja pe site la Decathlon o pereche de sandale pentru fică-mea cea mare așa că eram hotărâți pe ele. Acțiunea s-a finalizat cu două perechi…i-am luat și celei mici o pereche de sandale de la Decathlon.  După cum vedeți mai jos, au vreo două tipuri de sandale pentru copii la Decathon…

Ambele perechi de sandale sunt trecute la Decathlon drept sandale pentru drumeție. Dacă sunt măcar pe jumătate trainice precum sandalele astea de care trag eu de aproape 3 ani, am făcut treabă bună, sandale pentru copii la care să renunțe doar că au rămas mici n-am prea găsit de cumpărat până acum.

Ce sandale pentru fete am luat de la Decathlon:

Dincolo de faptul că sunt foarte comode, sandalele pentru copii de la Decathlon mai au un avantaj. Prețul. 70 de lei pentru o pereche de sandale nu mi se pare mult, raportat la calitatea sandalelor QUECHUA . Da, sunt sandale de joacă, au un aspect sport dar nu cred că mai pupăm nunți și alte petreceri în următoarea perioadă. Deci, dacă tot e să iau sandale de toată ziua pentru copii, alegerea cred că e una destul de ok.
decathlon.ro

Și în cazul sandalelor  QUECHUA MH 120, sandale pentru copii, materialele folosite sunt similare cu cele folosite pentru sandalele destinate adulților. Am zis mai sus că aceasta ar fi a treia vară în care port sandale QUECHUA și dacă mă întrebați pe mine ce părere am despre marca QUECHUA, vă zic că am o părere foarte bună. Raportul calitate preț este unul decent. Da, nu m-am aruncat pentru bocancii de drumeție ieftini marca QUECHUA, am preferat să cumpăr o pereche de Salomon pentru 3 zezoane iar pentru iarnă, am o pereche de Bestard Evolution K cu prindere pentru colțari. Da, pentru chestii mai extreme, e o idee mai greu cu Decathlon, au concurență serioasă din partea unor firme nișate pe echipament sportiv. Da, pentru amatorii de plimbări prin Carpații noștri, te poți echipa liniștit de la Decathlon așa cum și pentru cei ce preferă o ținută mai sportivă în oraș au cea mai bună ofertă calitate/preț.

Tot așa și cu sandalele pentru copii….vrei să-i cumperi copilului o pereche de sandale trainice și comode la un preț foarte bun? Ai o alternativă sigură în oferta Decathlon. A, apropo, din ce vorbeam cu vânzătorul, în week-end e haos în magazine, deci, dacă vrei ceva  poți face rezervare și mergi să ridici sau optezi pentru livrare acasa. Oricum, e de răsfoit puțin site-ul, au momentan o promoție ce se intitulează: 1500 PRODUSE SUB 50 DE LEI și mai au și ceva reduceri pentru zona online.

 

 

1 thought on “Am cumpărat sandale de la Decathlon pentru fete”

  1. Pingback: Am ajuns la o sută...mai am până la o mie - Două.ro

Comments are closed.

%d blogeri au apreciat: