Am ajuns la o sută…mai am până la o mie

Azi sunt puțin deprimat. Știu că nu ar trebui însă așa-mi fac eu curaj. Pun pe foaie…În fine, articolul acesta este articolul cu numărul 100 pe acest blog. E mai puțin decât mă așteptam, eram mai optimist acum ceva vreme și e altceva decât credeam că voi scrie dimineașă după articolul cu sandalele. Aia e, că tot am pomenit de o mie în titlu, mia asta este de euro. Și mai am până acolo. Nu știu dacă reușesc să mă țin de planul acesta și până la 1 septembrie mai este foarte puțin. Și eu de-abia ce am reușit să cresc veniturile cu vreo 25%. Deci, ar mai fi de făcut ceva pentru a câștiga cu 750 euro mai mult. Și cât aș fi de optimist, dacă nu mă lovește inspirația sau un chef nebun de muncă astfel încâtsă profit la maxim de fiecare secundă liberă, nu cred că voi reuși să câștig mai mult cu 1000 de euro mai mult decât o făceam în august 2019.

Mă uitam azi la un film. Da, la birou, în timpul acela mort despre care tot zic că ar trebui să-l folosesc în interes propriu dacă vreau să ajung să câștig o mie de euro…și a fost o fază în care o tipă setemea să nu fie arestată. Durerea ei era că avea o vârstă și câștiga 16 000 pe an. 16 000 de dolari…venituri proaste pentru un american însă așa era în film, așa a zis Tarantino. În fine, filmul este Jackie Brown, film făcut în 1997 de  Quentin Tarantino. Nu știu cum se termină, am renunțat să mă mai uit și m-am apucat de treabă…m-a deprimat faza asta cu banii. Așa că a apărut încă un articol despre bani. Nu știu câți bani v-a face articolul acesta, însă am ajuns la 0 sută de articole publicate pe aest blog.

Planul era să ajung la acest număr încă de săptămâna trecută…dar n-am avut succes. Cred că ar fi fost indicat să continui seria dedicată campingului, să ofer și ceva alternativă pentru scaune de camping dacă tot am avut articole despre mese de camping și despre saltele. Data viitoare, acum am rotunjit la o sută…sper să rotunjesc și la mie :))

PS: Leu cu leu se face mia…

 

 

%d blogeri au apreciat: