Acum este momentul să achiziționezi un aparat de aer condiționat bun. Raportat la calitate-preț, Heinner Crystal Wi-Fi 12000 BTU este un aparat de aer condiționat ieftin ce merită cumpărat fără probleme

La ce temperaturi ridicate am avut în această iarnă nici nu vreau să mă gândesc cum va fi la vară. Tocmai de aceea zic că acum este cel mai bun moment pentru a cumpăra și monta un aparat de aer condiționat bun. În condițiile în care temperaturile sunt tot mai ridicate un aparat de aer condiționat nu mai este un moft, este o necesitate.

Dacă am zis că acum este cel mai bun moment pentru achiziționarea unui aparat de aer condiționat pe motiv că cererea este încă la un nivel scăzut iar șansele să aștepți cu zilele după specialistul ce va monta aparatul de aer condițiionat fiind minime în comparație cu sezonul cald când echipele de tehnicieni nu mai fac față, un alt avantaj ar fi acela că prețul unui aparat de aer condiționat bun este ceva mai mic. Pentru că se știe, cerere-ofertă, preț.

Vezi reducerile la aparatele de aer condiționat Heinner

Bun, dacă te întrebi ce aparat de aer condiționat să cumpăr, oferta este una destul de bogată, ai de unde alege. Știu, cauți cel mai bun aparat de aer condiționat. Însă pentru a avea parte de cel mai bun aparat de aer condiționat trebuie să ai în vedere câteva aspecte atât tehnice dar mai ales financiare. Și când vine vorba de raportul calitate-preț, Heinner are un astfel de aparat de aer condiționat bun cu un preț accesibil.  Este vorba de aparatul de aer conditionat HEINNER Crystal Wi-Fi 12000 BTU, clasă energetică A++ ce are și funcție de încălzire. Totodată, la fel ca în cazul celor mai bune aparate de aer condiționat, aparatul de aer conditionat HEINNER Crystal Wi-Fi 12000 BTU este dotat cu un filtru cu densitate ridicată, beneficiază de funcția Follow me dar și de functia Turbo pentru o răcire rapidă a încăperii. Un mare plus este reprezentat de funcția HAC-CR12WIFI, prin care poți activa pornirea aparatului de aer condiționat de la birou sau de oriunde există conexiune la internet și astfel, când ai ajuns acasă beneficiezi de temperatura ideală în casă.

 

cel mai bun aparat aer conditionat cu wi fi

Este HEINNER Crystal Wi-Fi 12000 BTU cel mai bun aparat de aer condiționat de pe piață? Prin prisma prețului și a părerilor despre unitatea de răcire Heinner, probabil că la banii aceștia se află în topul celor mai bune aparate de aer condiționat. Șingurul minus la acest aparat de aer condiționat marca Heinner îl văd în lipsa kit-ului de montaj. Acesta poate fi cumpărat separat fapt ce face ca prețul de achiziție să fie ceva mai mare. Da, există la preț apropiat și aparate de aer condiționat ce includ în pachetul de livrare și kit-ul pentru montarea aparatului de aer condiționat….eu nu am mai auzit până acum de aparatul de aer condiționat Yashido.

Dincolo de prețul bun pentru aparatul de aer condiționat HEINNER Crystal Wi-Fi 12000 BTU, pentru că mereu este bine să cauți păreri despre ce vrei să cumperi, am căutat să văd ce păreri au cei ce au cumpărat și au înstalat în locuința proprie un astfel de aparat de aer condiționat. Și dincolo de raportul calitate – preț, chiar dacă avem în discuție un aparat de aer condiționat ieftin, păreri despre aparatul de aer condiționat HEINNER Crystal Wi-Fi 12000 BTU ar fi cam la modul:

  • Excelent. Raceste repede, silentios, design placut.
  • Este foarte bun acest A. C. Nu ma asteptam sa faca față la un apartament cu 2 camere decomandat. Las usile deschise peste tot si e tocmai bine. Racoreste destul de repede, mai ales activând funcția turbo, este foarte silentios, funcția wi-fi chiar este practica, deși ca sa imi fie răcoare in toata casa la ora 17.30 cand ajung de la munca, il pornesc undeva pe la ora 10-11 la un 20°-21° si cand ajung e tocmai bine. Noi locuim si pe partea cu soarele si de la amiază bate soarele in spre bloc pana seara. Dar acest Heinner face fata cu brio acestei canicule„.
  • Foarte silentios, eficient la functia de racire, functia wifi activata si functionala in maxim 5 minute cu indicatiile din aplicatie. Daca este conectat la internet il poti controla de la distanta prin aplicatie de pe telefon„.
  • AC-ul e foarte Ok, baga bine, flutura fustele la 5m distanta, nimic deosebit, face ce trebuie si pentru ce am platit. Vedem in timp. Dau 5 stele.
    Montajul,, agreat” de Heinner insa… Sa zicem ca baietii erau cam epuizati, au venit abia pe la ora 20.00, dupa mai multe telefoane si dupa ce mai montasera in aceeasi zi vreo 6 aere conditionate, dupa spusele lor. Sa zicem ca ar fi de inteles, avand in vedere ca e vara, canicula si toata lumea vrea sa monteze AC-ul ieri, daca se poate. A fost montat romaneste, pe intelesul tuturor, nici nu pot sa ma vait, dar nici profesional nu se poate numi. N-am nimic cu ei, se vedea ca au facut tot ce se putea, chiar peste. Una peste alta merge. Luat cu rabla la 1050 de lei. Aplicatia Wifi nu suporta mai multi utilizatori simultan, Cand se logheaza unul, celuilat ii dispare AC-ul din aplicatie. Ma suna nevasta sa pornesc AC-ul, ca ajunge intr-o ora acasa. E bine.:)

și părerile bune despre Heinner Crystal Wi-Fi 12000 BTU pot continua, le puteți verifica și voi aici.

La capitolul specificații tehnice, aparatul de aer condiționat Heinner arată cam așa:

Tensiune alimentare 230 V
Consum nominal la racire 1237 W
Consum nominal la incalzire 964 W
Agent de racire R32

UNITATE INTERNA

Dezumidificare (l/h) 1.2
Debit de aer unitate interna 600 m³/h
Nivel de zgomot unitate interna 53 dB
Culoare unitate interna Alb
Lungime unitate interna 805 mm
Latime unitate interna 194 mm
Inaltime unitate interna 285 mm
Greutate unitate interna 7.5 Kg

UNITATE EXTERNA

Debit de aer unitate externa 1700 m³/h
Nivel de zgomot unitate externa 65 dB
Culoare unitate externa Alb
Lungime unitate externa 700 mm
Latime unitate externa 275 mm
Inaltime unitate externa 550 mm
Greutate unitate externa 22.7 Kg

Nu este rău de loc, pentru un aparat de aer condiționat ieftin, Heinner se poate lăuda cu niște calități de excepție și după cum am spus, căutând păreri despre aparatul de aer condiționat Heinner, cel puțin la prețul acesta, este un aparat de aer condiționat ce poate fi cumpărat fără probleme. Da, dacă cauți să compari mere cu pere, posibil să reiasă că nu este cel mai bun aparat de aer condiționat, că poți găsi un aer condiționat mai bun însă și prețul de achiziție va fi pe măsură.

FUNCTII

Functii climatizare Dezumidificare Ventilatie Incalzire Racire
Tehnologie Wi-Fi Da
Functii speciale Follow me Autodiagnosticare Detectare pierdere agent frigorific Functie Turbo Auto-curatare Telecomanda Auto-restart Functie mentinere temperatura 8 ﹾC Timer 24H Functie silent Mute Mode

Ca și factor ce poate influența decizia de a cumpăra un aparat de aer condiționat marca Heinner, Heinner Crystal Wi-Fi 12000 BTU în cazul de față, cred că este și garanția de 36 de luni oferită de producător. Așa cum am mai spus și în alte articole despre marca Heinner, faptul că se oferă o garanție mai lungă pentru aceste produse este un semn că producătorul are încredere în produsele vândute.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: