A rezistat site-ul de black friday

Din experiența anilor trecuți, ziua de black friday rămâne ziua cu cel mai mare trafic pe blog. Există interes crescut și oamenii caută informații, caută păreri despre diverse chestii pe care fie vrea să le achiziționeze, fie le-a cumpărat pentru căm efectiv au avut un preț bun de black friday. Un lucru este cert, blogul meu a făcut față, nu am avut căderi sau alte probleme asta în cazul unui trafic de 3-4 ori mai mare decât în mod normal. Altfel, pentru că legenda spune că weekendul de după black friday este unul cu oferte mai bune decât cele din vinerea neagră, mă aștept la încă două zile cu trafic ridicat. Apoi, ne vom întoarce la normalitate…

Altfel, un interes deosebit l-am văzut pentru articolele despre televizoarele TCL, articolul cu cele mai multe accesări. Deși nu am acordat mare atenție acestui eveniment, cred că printre ofertele bune de la această ediție de black friday s-a aflat și ceva televizor TCL.

Pe locul al doilea la accesări s-a aflat articolul în care vorbeam despre mașinile de spălat Candy. Până aici nimic surprinzător, aceste două articole au parte zilnic de trafic așa că nu a fost o surpriză că acestea s-au aflat în topul căutărilor de black friday.

Surpriza zilei a venit în schimb din partea unui articol care nu a prea mișcat în ultima perioadă, articolul despre Biovita. Așa cum am scris, pentru cei ce vor un airfryer de mare capacitate,  Biovita Brava XL ar trebui luat în serios.

Dincolo de interesul ocazional arătat pentru acest blog, concluzia este că ar trebui să revin cu mai multe articole.

%d blogeri au apreciat: