A mai trecut un an…

Mă rog, e aproape gata, mai sunt câteva zile din anul acesta. Și cum nu am mai avut nici timp și nici chef uneori, blogul acesta a cam funcționat din inerție. Cum planuri pentru la anu au fost și anul trecut, în speranța că mă voi ocupa mai mult de el, închei anul cu clasicul top cele mai vizualizate articole. Nu m-am uitat la topul de anul trecut să văd ceva comparații dar o voi face după ce expun aici top cele mai vizualizate articole din 2021.

  • 8 Alternative pentru sculele electrice Parkside de la Lidl – Și anul acesta articolul care a atras cei mai mulți cititori rămâne acest articol despre autofiletante. E proptit bine în google, stă sus în căutări încă de la momentul în care a fost scris. I-ar trebui ceva update-uri că s-au mai schimbat și prețuri, au apărut mașini de găurit noi.
  • Câteva păreri despre marca Candy – Sincer, nu mă așteptam ca articolul dedicat mașinilor de spălat Candy să fie atât de popular. Nu mai fac demult reserch pentru subiectele pe care le abordez și cred că e păcat…. poate la anu. În fine, ideea este că am ghicit că ar exista interes pentru marca aceasta de mașini de spălat și văd că articolul acesta este unul dintre cele două articole scrise în 2020 care a adus cititori pe blog anul acesta.
  • Despre marca Steinhaus – interesul pentru marca Steinhaus încă este ridicat în Romania. Oamenii sunt curioși să afle detalii despre aceast brand care a crescut frumos mai ales raportului calitate preț foarte bun.
  • Păreri despre marca TCL – Cred că am fost printre cei puțini care s-au aplecat asupra marcii TCL. Sau poate printre primi. Mă rog, faptul că un articol scris în anul 2021 ajunge să fie pe locul 4 în topul celor mai accesate articole de pe blog anul acesta mă bucură. Poate ar trebui să mai dezvolt subiectul…
  • Păreri despre sculele electrice Total – Acesta este cel de-al doilea articol scris în 2020 ce prinde top 5 anul acesta.

Și acestea fiind scrise, nu-mi râmăne decât să vă urez Sărbători Fericite și un an nou, cu sănătate și bani! Că dacă sunt bani, există interes pentru achiziții și în felul acesta și trafic pe blogul meu.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d