5 ani garanție la mașinile de spălat rufe Candy

5 ani garanție mașini spalat rufe candy

Încă odată se confirmă faptul că cel mai bun moment în care poți să-ți achiziționezi o mașină de spălat rufe sau alte electrocasnice mari este perioada veri, momentul acela în care majoritatea oamenilor dau o altă destinație banilor și încearcă să se bucure de vacanțe. Altfel, în urmă cu ceva vreme, am început o serie de articole în care vorbeam despre mașini de spălat rufe de capacitate mare al căror preț nu depășea 1500 lei. Din cele 3 modele expuse la momentul acela, toate 3 fiind mașini de spălat cu capacitate de spălare de 10 kg, doar modelul de la Heinner a depășit acel buget de 1500 lei pentru o mașină de spălat.

Bine, Heinner HWM-M1015INVB+++ era și la momentul scrierii articolului cea mai scumpă mașină de spălat rufe dintre cele trei însă, faptul că acum a ajuns la 1860 lei nu știu ce să zic…parcă modelul asta ține pasul cu imflația :)) În cazul celorlalte două mașini de spălat doar Candy CS 12102DE/1-S a depășit bugetul de 1500 lei. Nu cu mult, cu vreo 7 lei…Cealaltă mașină de spălat rufe marca Candy a rămas în buget.

Ei bine, fiind vorba despre marca Candy, pentru că în ultima perioadă am înregistrat destul de multe acesări pe blog la un articol despre marca Candy(cred că și pe fondul campaniei rabla la electrocasnice) acum, că m-am mai liniștit cu alte probleme, am luat site-ul puțin la actualizat. Și am aflat că încă mai poți beneficia de o garanție de 5 ani la mașinile de spălat rufe Candy. Perioada în care poți beneficia de această promoție cu garanție de 5 ani pentru mașinile de spălat Candy este 1 iulie – 30 septembrie 2022 și se aplică la orice produs marca Candy achiziționat în această perioadă.

Pentru a beneficia de această garanție extisă trebuie doar să înregistrezi mașina de spălat rufe Candy achiziționat în perioada 1 iulie – 30 septembrie 2022 pe site-ul producătorului.

Atenție însă la faptul că poți beneficia de această ofertă doar dacă înregistrarea are loc în perioada campaniei. Altfel, chiar dacă ai achiziționat o mașină de spălat rufe marca Candy în perioada desfășurări campaniei promoționale, dacă înregistrezi aparatul după 30 septembrie 2022 acesta nu va mai beneficia de garanția extinsă la 5 ani.

Altfel, la ce vremuri se întrevăd, o garanție de 5 ani pentru o mașină de spălat rufe cred că e de luat în calcul. Așa că, dacă aveți în plan să achiziționați o mașină de spălat rufe în perioada următoare, luați în calcul marca Candy și beneficiați de garanția de 5 ani.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d