3 mașini de spălat rufe ieftine, cu capacitate de 10 kilograme al căror preț nu trece de 1500 lei

Un buget de 1500 lei alocat achiziționării unei mașini de spălat rufe cred că este unul decent și este destul de comun. Desigur, acestă sumă este una orientativă și de multe ori este depășită cu câteva sute de lei. Altfel, dincolo de buget, cine caută o mașină de spălat rufe bună, are câteva cerințe de la aceasta. Una dintre ele este capacitatea de spălare. Și astfel, în acest articol am făcut o mică selecție de mașini de spălat rufe cu capacitatea de 10 kg ce pot fi achiziționate cu maxim 1500 lei. Și avem așa:

Acestea ar fi cele trei mașini de spălat rufe cu capacitate de 10 kilograme ce pot fi achiziționate la un preț de 1500 lei. Fiind vorba de mașini de spălat cu capacitate de încărcare mare, mașinile de spălat rufe din acest articol se adresează familiilor numeroase.

Mașina de spălat rufe Candy CSO 1410TE/1-S este cel mai ieftin model dintre cele 3 mașini de spălat rufe automate cu o capacitate de spălare de 10 kg. Dincolo de capacitatea de încărcare a mașinii de spălat, un plus pe care îl văd la această mașină de spălat rufe de 10 kilograme este faptul că este prevăzută cu o cuvă din inox. Deși polipropilena este tot mai folosită la fabricarea cuvelor mașinilor de spălat, sunt oameni care caută în mod special ca atunci când achiziționează o mașină de spălat rufe aceasta să fie cu cuvă din inox.

Altfel, dacă te uiți puțin la păreri despre mașina de spălat rufe Candy CSO 1410TE/1-S pentru o mașină de spălat rufe ieftină cu o capacitate de 10 kilograme, lumea chiar este mulțumită de acest model. Deși simplistă la capitolul programe, mașina de spălat rufe de 10 kg de la Candy pare a fi gândită strict pentru a-și face treaba. Deși în descriere este trecută cu 16 programe de spălare sunt enumerate doar câteva… Jeans, Lână, Hygiene+, Eco 40-60, Spălare manuală pentru haine delicate, Sport+, Mixt & Colorate… În fine, mai există setări de timp pentru programe și așa s-or face 16 programe de spălare. Dar cum ziceam, e o mașină de spălat ieftină ce acoperă câteva nevoi esențiale: capacitate mare de spălare, ieftină și programe standar de spălare ce acoperă necesarul unei familii. Nici pe parte tehnică nu stă foarte rău acest model de mașină de spălat… În condițiile în care se merge tot mai mult pe scăderea numărului de rotații la centrifugare pentru a reuși încadrarea în clasa eficienței energetice, acest model dezvoltă 1400 rpm însă, pentru noile norme ale eficienței energetice este încadrată în clasa E. Pe vremuri, înainte de noile directive UE, ar fi fost atractivă pentru că era o mașină de spălat rufe A+++. Cam asta ar fi în linii mari despre mașina de spălat rufe Candy CSO 1410TE/1-S , o mașină de spălat rufe automată de 10 kilograme ce poate fi luată în calcul dacă bugetul nu este unul care să depășească 1500 lei.

Poate cel mai atractiv lucru la mașina de spălat Heinner HWM-M1015INVB+++ cu o capacitate de spălare de 10 kg, este motorul inverter ce dezvoltă 1500 RPM. Avantajele conferite de motoarele inverter sunt multiple și, pe lângă un consum mai mic de energie aceste motoare par a fi mai fiabile și o idee mai silențioase decât motorarele clasice ce echipau mașinile de spălat. Cei de la Heinner spun că acest model de mașină de spălat rufe face parte din clasa energetică B și mai menționează că pentru 100 spălări, mașina de spălat Heinner HWM-M1015INVB+++ ar consuma doar 59 kWh. Deși e greu de calculat în gospodărie, acest consum este unul foarte bun, costul cu energia la 100 de spălări ar fi undeva în jurul a 80 lei. Ceea ce ne spune că la o spălare pe săptămînă, am spăla aproape doi ani cu acești bani. Dacă te uiți la electrocasnicele Heinner vei vedea că acestea marșează destul de mult pe tehnologii noi, LED, touch screen, wi-fi. Tot așa și în cazul mașinii de spălat Heinner HWM-M1015INVB+++ panoul de comandă este pe bază de touch screen iar afișajul este unul pe bază de tehnologie LED. Din acest panou poți seta unul dintre cele 16 programe de spălare.

Bumbac
Jeans
Delicate
Clătire și centrifugare
Baby Care
Sintetice
Lână
Spălare manuală
Numai centrifugare
Progrm Rapid 45′
Mix
Eco 40-60
Spălare express 15 minute
Colors
Numai evacuare
Lână
Steam refresh
Anti-pete
Anti-Alergie

Pentru banii aceștia mașina de spălat Heinner oferă o mulțime de avantaje pentru o mașină de spălat rufe ieftină cu cpacitatea de 10 kilograme. Potrivit părerilor despre mașina de spălat de 10 kilograme, raportul calitate-preț este unul bun mai ales că mașina de spălat rufe Heinner HWM-M1015INVB+++ este parte din programul Rabla pentru electrocasnice și vine cu un card cadou de 150 lei și în funcție de momentul achiziției poți avea parte de o reducere destul de consistentă. Azi, fiind campanie de Crazy Days discountul este de 21%

Vezi prețul aici!

Cea de-a treia mașină de spălat rufe ieftină cu capacitate de 10 kilograme ce pot fi achiziționate la un preț de 1500 lei este mașina de spălat Candy CS 12102DE/1-S, tot cu încărcare frontală, un model mai avansat față de Candy CSO 1410TE/1-S , mașina de spălat rufe de 10 kilograme prezentată mai sus. Fiind un model mai evoluat și mai prietenos din punct de vedere energetic și prețul este o idee mai mare însă tot se încadrează în limita aceea de 1500 lei pentru o mașină de spălat rufe bună cu capacitate de 10 kilograme. Avem așadar o mașină mai silențioasă, mai economică din clasa energetică A+++ ce dezvoltă 1200 rpm. În general părerile despre mașinile de spălat Candy sunt bune, fabricantul italian de mașini de spălat având o istorie bogată în spate până când au fost preluați de gigantul chinez Haer. Ca idee, observ că Haer încearcă să intre și pe piața românească cu câteva modele de mașini de spalat dar cu prețuri ce se adresează unui alt buget.

Acestea sunt cele 3 mașini de spălat rufeieftine cu capcitate de 10 kilograme ce pot fi achiziționate cu maxim 1500 lei. Poate nu sunt cele mai bune mașini de spălat rufe de 10 kilograme dar stau bine din punct de vedere al raportului calitate-preț. Desigur, există și varianta achiziționării unei mașini de spălat rufe prin rate și atunci, în funcție de numărul de rate poate este mi ușor de achiziționat o mașină de spălat rufe de 10 kilograme mai bună,mai performantă.

1 thought on “3 mașini de spălat rufe ieftine, cu capacitate de 10 kilograme al căror preț nu trece de 1500 lei”

  1. Pingback: 5 ani garanție la mașinile de spălat rufe Candy – Grota Project

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d