2 Aprilie-Ziua Internațională a Cărții pentru Copii și Tineret

 

Pentru ca exista o zi pentru orice, ziua de 2 aprilie este Ziua Internațională a Cărții pentru Copii și Tineret. Asa zice Wikipedia. Citeam in urma cu ceva vreme un studiu in care se spunea ca in Romania, cele mai vandute carti sunt cartile pentru copii. Un lucru imbucurator ar zice unii. Trist, am tras eu concluzia dupa ce am terminat de citit studiul respectiv…trei sferturi din cartile respective erau manuale.

In fine, pentru ca e misto sa citesti si pentru ca o carte cumparata copilului tau este o investitie in viitorul lui, am dat un ochi pe la principalele librarii on line sa vad daca s-au pregatit in vreun fel pentru Ziua Internațională a Cărții pentru Copii și Tineret. Nimic special care sa aminteasca de aceasta zi.

In fine, pentru ca ziua trebuie sarbatorita, sa vedem cum sunt reducerile la carti pentru copii in fix Ziua Internațională a Cărții pentru Copii.

La elefant, treburile sunt ca intr-o zi normala. Reduceri incepand cu 6 si terminand cu 48-50% reducere la anumite titluri. Nimic spectaculos, poate doar daca faci cumparaturi de 89.9 lei primesti cadou cartea Jocul vietii si cum sa-l jucam, o carte care a schimbat vietile a milioane de oameni. La general, elefant.ro, ramane cel mai atractiv magazin de carti on line.Azi, carti pentru copii incepand de la 1,99 lei.

Urmatoarea oprire am facut-o pe site-ul Libris.ro. Aici treburile stau putin mai bine, preturile pornesc tot de pe la 2 lei pentru o carte dar la capitolul cele mai vandute, discounturile sunt ceva mai mari si tot asa stau si lucrurile la cartile pentru oameni mari. Detalii aici.

La eMag oferta de carte este bogata dar daca nu ai facut o comanda suficient de mare incat sa ai transportul gratuit nu cred ca se merita. probabil, ca si noi, si voi comandati carti de la emag doar daca aveti si altceva in cos sau daca nu gasiti in alta parte. Oricum, de comparatie, verificati si sectiunea carti pentru copii.

Tu ce carte i-ai cumparat ultima oara copilului tau?

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: