11 noiembrie, Singles’Day pe AliExpress


aliexpress.com

Pentru cine nu a cumpărat niciodată nimic de pe Aliexpress cel mai bun moment pentru a începe să cumperi de pe cel mai mare site de cumpărături on line s-ar părea că este evenimentul 11.11 Singles’Day. Acest maraton al reducerilor este similar black friday și este foarte popular atât în Asia cât și în restul lumii. Pe fondul globalizării și a creșterii numărului celor care preferă să facă comenzi on line, evenimentul a luat amploare și în Europa.

Primele comenzi pe Aliexpress le-am făcut în 2018 și am plătit cu PayPal, ceva nimicuri, huse telefon, brățări pentru Mi band 4 și tot felul de ornamente pentru Crăciun. Deși poate părea complicat, pentru a face cumpărături pe Aliexpress trebuie doar să faci câteva setări în site. Pentru a simplifica treaba, prima setare când vrei să faci comenzi de pe Aliexpress cu livrare în România chit că vei face plățile în dolari sau euro( eu folosesc un card revolut) setați moneda în care vreți să achitați RON. Ajută destul de mult în a avea o părere despre prețuri, că ideea este să cumperi de pe Aliexpress mai ieftin decât o faci de aici.

O altă setare a platformei atunci când faci cumpărături pe Aliexpress este să alegi țara de unde vrei să fie livrat produsul. Obligatoriu trebuie să fie o țară din Europa. Oricum, la fiecare produs vei găsi posibilitatea de a alege de unde să fie livrată comanda ta făcută pe Aliexpress dar și prețul, taxa de livrare.

Oricum, platforma este destul de intuitivă și în momentul în care îți faci cont de cumpărături pe Aliexpress, pașii de urmat sunt destul de simpli. O chestie foarte mișto dacă îți faci pentru prima oară cont de cumpărături pe Aliexpress ar fi că primești un cadou, un New User Gifts.

Cum mai este puțin până la momentul în care se dă startul celui mai mare eveniment de shopping, 11.11 Singles’Day, și am primit informare cu cele mai vândute produse pe Aliexpress, că tot am puțin timp liber, mă pregătesc…pun în coș chestii pe care să le cumpăr în ziua evenimentului. Și din informarea primită, las câteva mai jos:

Ideea este simplă, poți profita de cumpărături de calitate la prețuri mici de pe Aliexpress dacă ai răbdare să răsfoiești site-ul. Treburile cu transportul s-au simplificat enorm în ultima perioadă și dacă te orgnizezi din timp, poți profita și de 11.11 Singles’Day , aceste black friday ce se întinde pe parcursul a două zile..11 și 12 noiembrie.

Anul trecut evenimentul Singles Day nu a fost însă doar pe 11 noiembrie, ci a mai existat o campanie de trei zile la începutul lunii. Totuși, să ai o idee despre cât de mare este acest black friday chinezesc, anul trecut s-a bătut un record…Într-o secundă, secunda de maxim interes s-au făcut peste 500.000 de comenzi, iar printre cele mai vândute produse, și pe fondul pandemiei, față de anii trecuți s-au vândut foarte bine și produse precum purificatoarele de aer și vitamine.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: