Ne pleaca bloggeri din tara

Se cam duce pe pula tara asta. Tocmai ce am fost pe la banca sa platesc ceva  si mi-am aruncat ochii la tabelul ala cu schimb valutar. 4,715 lei sa-l cumperi pe euroi. Traiasca partidu, traiasca si poporu!!!

 Plm, are dreptate cand zice Cetin, Muie Dragnea si se cara din tara. Ca da boss, ne pleaca bloggeri din tara. Acum, ca omul s-a carat intr-o tara cu apa mai calda, dincolo de Bravo Boss! am o singura curiozitate. De fapt mai multe… Plm, cand s-o mai pisa dracul ala mic in tastatura lu’ tac’su, link-ul de afiliere o sa fie tot catre emag? Nu de alta, dar e de porc sa stai in jermania si sa comanzi de pe emag…nu te mai crede nici Puya. Alta curiozitate ar fi aia cu apa din concediu. Cand s-o duce omul nostru catre Grecia pe unde o sofereste? O taie direct prin Croatia sau face un ocol prin romanica sa-si cumpere apa ieftina? Neah, plm, omul e neamt, nu cred ca se mai cara cu apa de acasa…In alta ordine de ideei, fara a fi contabilul nimanui, stau si ma intreb asa: bah, asta are 50 de ani, o avea ceva cascaval pus deoparte, s-o fi angajat nevasta’sa pe ceva cascaval, o face si el de-o ciunga, da, pula mea, omul pleaca in Germania cu doi copii, cu nevasta cu masina…s-o angaja si el sau merge pe alocatia copiilor ca’n Vaslui? Nu de alta, dar nu Germania nu prea e tara in care sa te retragi la batranete.

In fine, am asa un sentiment ca vor urma neste articole despre cat de misto e germania si ce cacat de tara e romania. Cred ca are dreptate…m-am abonat deja, astept seria de articole despre, cat de cacaciosi sunt nemtii. Plm, bafta bai, tatare!

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *