Cum să găsești cazare ieftină în Thassos

În momentul acesta, deși e puțin cam târziu, ce era ieftin și bun în materie de cazare ieftină în Thassos s-a cam epuizat, dacă vrei să găsești ceva bun la un preț decent în cea mai apropiată insulă grecească de România, trebuie să nu fii legat de o dată anume. Cea mai ieftină cazare în Thassos o găsești după 1 septembrie. Nu, nu are legătură că deja calendaristic e toamnă, în septembrie, vremea în Thassos e numai bună de mers la mare. Treaba asta ține mai degrabă de faptul că anul acesta copiii românilor încep școala mai devreme, pe 9 septembrie, astfel, multe familii cu copii care ar fi băgat o vacanță în Thassos la începutul lunii septembrie au decalat…ultima din august.

În fine, am zis acum ceva vreme că fiimea a pus ochii pe Thassos și, deși cu gașca ne-am uitat inițial tot către Halkidiki, până la urmă dorința puștoaiecei s-a îndeplinit, mergem în Thassos în vacanța de anul ăsta. După cum am zis și în titlu, dacă nu te-ai pus la punct cu vacanța de anul acesta, și vrei să mergi în Thassos, recomandarea ar fi să alegi prima săptămână din septembrie. Inițial așa am vrut și noi și am rezolvat instant, în vreo jumătate de oră găsisem ce ne doream noi…o vilă în Thassos pentru 3 familii cu 5 copii după ei și, chestie care a fost cea mai importantă, vila respectivă să fie undeva iaproape de plajă și restaurante. A, era treabă și de buget…maxim 10.000 lei de familie. Cum ziceam, am găsit repede și ieftin și în zonă bună. Doar că….probleme Gogule, când să fac rezervare, se trezește cineva din grup cu: Băi, da voi știți că școala începe pe 9, da? Nope, nu știam…și fiimea cea mare merge la școală anul ăsta…parcă nu era chiar ok să ajung la coișpe noaptea acasă și să duc copilul la școală. Deci, schimbăm data…ultima din august.

E, și aici a început iureșul…mai scump că e sezon, mai scump că e cerere, mai scump că e…Din ce vizualizasem și ne-a plăcut…ciuciu disponibilitate. Și 3 zile am bântuit pe internet căutând cazare în Grecia. Deja căutam și prin Thassos și prin Halkidiki și spre Paralia Katerini.  L-am ucis pe google…pe unde intru acum numai anunțuri despre cazare în Grecia. Am aplicat și metoda comparație despre care am mai povestit, i-am dat și cu Airbnb și cu  hotelscombined.com și cu alte site-uri mai obscure. Într-n final am rezolvat ieftin tot prin booking.com dar nu chiar cum am vrut inițial, nu am găsit în buget o vila doar pentru noi care să corespundă cerințelor, ne-am orientat către un studio de familie. Măcar are curte și e în Potos…aproape de plajă și de restaurante.

În concluzie, la sfârșitul lui august ne vom coace în Thassos.

1 thought on “Cum să găsești cazare ieftină în Thassos”

  1. Pingback: Așa m-a luat un chef de ducă.... - Două.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: