Cum a fost anul 2019, planuri pentru 2020..

La final de an, toată lumea trage linie și socotește: aia, aia, aia nu, aia da, aia nu…aia la anu. Cam așa stau lucrurile, finalul de an e doar o pauză pentru anul următor, sunt o grămadă de lucruri ce trebuiesc făcute într-o viață. Bun, după socoteală, la general am ieșit pe plus, mi-am cam atins scopurile propuse pentru anul acesta și pot spune că a fost un an bun. Am fost sănătoși, am călătorit, am câștigat bani, am investit, am evoluat…2019 a fost un an bun.

Asta la general, luate pe bucățele, se putea mai mult și mai bine. Una dintre bucățele este și blogul acesta. Aici a fost cam tristuță faza, nu i-am găsit direcția, a cam fost lăsat în paragină…singurul lucru bun în toată treaba asta fiind faptul că a mai câștigat ceva vechime și, una peste alta, s-a adăugat conținut. Nu neapărat constant, nu neapărat de calitate…doar s-a adăugat.

Ei, și pentru că privesc plin de speranțe la anul ce stă să fie, chiar dacă o să-l încep cu o binemeritată pauză, retrospectiv, m-am uitat la statistici să văd cum stau lucrurile. Și stau prost, cel mai prost dintre toate celelalte bloguri pe care mai scriu.Dar nu e panică, poate la anu o să mă ocup mai mult și de acest blog…poate.

Până la anu, potrivit statisticilor, cele mai vizualizate articole de pe blog au fost următoarele:

Cam asta ar fi, puțini cititori pe blog în 2020 dar singurul vinovat sunt eu…că n-am tras mai tare, că nu m-am agitat să găsesc subiectele de interes. Oricum, optimist pentru la anu…sper că statistica de final va fi mult mai bună.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: