Cel mai bun tratament pentru articulații? Collanol, capsule cu colagen pentru articulații și ligamente

Dacă ai probleme cu articulațiile și te-ai interesat de ceva tratament pentru articulații care să și dea rezultate, cu siguranță ai auzit de Collanol, capsulele cu colagen pentru articulații și ligamente sănătoase. Da, posibil ca prețul unui pachet de Collanol să ți să pară ridicat însă șansele ca tratamentul să dea rezultate sunt mult mai mari decât în cazul altor tratamente. Cel mai bun preț pentru Collanol l-am găsit c[ut\nd pe internet dar prețurile vad că sunt mai mari decât erau anul trecut…

Mie mi-a recomandat Collanol o colegă, l-a tot lăudat și i-a dat înainte cu păreri despre Collanol, cum că ea a luat pentru ceva dureri de spate, coloană iar mama ei a făcut tratament cu Collanol pentru articulații și chiar și la o persoană în vârstă rezultatele au fost peste așteptări.

În principiu, din ce am citit despre Collanol, acesta s-ar găsi și în farmacii nu doar în magazinele on line. Cum sunt fan cumpărături on line, am comandat de pe emag însă am mai găsit produsul și în alte magazine…prețul fiind însă diferit, verificați eventual pentru cel mai bun preț.

După aceste recomandări, m-am apucat să caut păreri despre Collanol pe internet, pe forumuri și pe pagini de facebook. Dincolo de partea de marketing ce există pe internet, în căutările mele m-am uitat mai degrabă să văd ce părere au cei ce au urmat un tratament cu Collanol. Și da, părererile despre Collanol sunt bune, mult mai bune decât mă așteptam. Și după două săptămâni de tratament cu acest produs pot să zic că sunt mulțumit, genunchiul drept care mă tot sâcâie de ceva ani pare aproape nou. Bun, acum că am lăudat acest produs, hai să vedem și ce îl face atât de apreciat.

Ce este Collanol și cum acționează

Collanol este un tratament pentru articulații sub formă de capsulele ce contribuie la activitatea normală a sistemului musculo-scheletic, ajută la menținerea stării normale a oaselor, articulațiilor și a cartilajelor. Principalele ingrediente din capsulele de Collanol sunt colagenul intact tip II, nedenaturat și extractul micelar din rădăcină de Curcuma. Sunt cunoscute cinci tipuri de colagen, dar numai unul dintre ele este răspunzător de articulații, cartilaje și ligamente – acesta este colagenul tip II, prezent în capsulele de Collanol. Acest tip de colagen, Colagenul intact tip II, denumit și nedenaturat, care se găsește în Collanol, este singurul colagen natural cu spirala tridimensională a moleculei complet conservată. Datorită acestei spirale triple, odată ajuns în intestinul subțire, colagenul intact tip îi provoacă o reacție imună, denumită și toleranță orală.

Descrierea produsului:

Collanol Vitaslim, 20 capsule: suplimentul alimentar contribuie la activitatea normala a sistemului musculo-scheletic, ajuta la mentinerea starii normale a oaselor, articulatiilor si cartilajelor. De asemenea, reactiveaza productia de colagen, estompeaza procesele inflamatorii , reduce durerea si rigiditatea.
Ingrediente Collanol: Extract micelar din radacina de Curcuma (NovaSOL®) – 471 mg; Vitamina ? – 80 mg; Colagen intact tip II, nedenaturat (UC-II®) – 40 mg; Mangan – 2 mg; Cupru – 1 mg; Vitamina D3 – 5,5 µg.
Mod de administrare Collanol: potrivit prospectului, în cazul unui tratament pentru articulații cu Collanol, 1 capsula pe zi este suficient. Durata tratamentului este între 30 și 90 de zile în funcție de gravitatea afecțiunii.

Cantitate: Un pachet de Collanol conține 20 capsule.

Afectiuni: Sistem osos, Sistem muscular.

Tratamentul cu Collanol stimulează organismul să-și refacă singur zonele afectate. Potrivit unor studii clinice și ținând cont de păreri dspre Collanol, acest produs ar fi cam singurul produs natural care:

 • Reactivează producția de colagen
 • Ameliorează durerea
 • Reduce rigiditatea
 • Îmbunătățește funcționalitatea
 • Facilitează îndoirea genunchiului
 • Estompează inflamațiile
 • Încetinește apariția durerii în cazul efortului fizic
4 comments to “Cel mai bun tratament pentru articulații? Collanol, capsule cu colagen pentru articulații și ligamente”
 1. Pingback: Un an slab - Două.ro

 2. Pingback: Din nou Collanol pentru ligamente și articulații - Două.ro

 3. Buna ziua . Nu găsesc nimic referitor și la artroza soldului. Sunt operata la ambii genunchi (sunt protezată) și acum am probleme și la solduri. Nu mai vreau iar protezare. Deci, folosește și la artroza soldului? Mulțumesc

 4. Va rog sa mi spune ți dacă va simțiți bine după protezare. Eu am gonartroza la ambii genunchi și trebuie proteze ca în cazul dvs. Mulțumesc anticipat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: