Aspirator de geamuri de la Aloshop, păreri

Cel mai probabil, cei ce petrec ceva mai mult timp la televizor au văzut diverse reclame la un aspirator de geamuri și anume la aspiratorul de geamuri 3 in 1 Vacuum Window Cleaner de la Aloshop, o firmă specializată în teleshoping. Da, e o abordare diferită a marketingului iar dacă într-o vreme oamenii erau reticenți la acest canal de marketing, lucrurile s-au schimbat, am găsit o mulțime de păreri pozitive pe internet despre produsele ce apar la televizor în cadrul emisiunilor de teleshoping.

În condițiile în care  vrei cel mai bun aspirator pentru spălat geamuri s-ar părea că aspiratorul 3 în 1 al celor de la Aloshop.tv întră în top, e un aspirator pentru geamuri bun, foarte apreciat și prețul este unul destul de atractiv mai ales că în această perioadă se desfășoră o campanie de reduceri.

Vezi aici discountul pentru 3 in 1 Vacuum Window Cleaner

Poate ai văzut că există pe piață o mulțime de aspiratoare pentru geamuri, mai scumpe, mai ieftine…diverse mărci mai mult sau mai puțin cunoscute. E, în condițiile în care vrei un aparat de spălat geamurile bun s-ar putea să ajungi la concluzia că treaba nu este chiar atât de simplă. Vei vedea că fiecare astfel de aspirator pentru geamuri propune anumite calități. Astfel în momentul în care vei achiziționa un astfel de aspirator ar trebui să ții cont de mai multe lucruri. Poate cel mai important lucru în alegerea unui aspirator de geamuri bun este autonomia acestuia.

Dotat cu un motor de 10 w, aspiratorul pentru geamuri Vacuum Window Cleaner are o putere mare de aspirare și o autonomie a acumulatorului de 30 de minute. La cpitolul autonomie acest aparat pentru curășat geamurile stă foarte bine în în topul celor mai bune aspiratoare pentru geamuri depășind concurenți de top. Aspiratorul de geamuri beneficiază și de un mâner telescopic cu ajutorul căruia poți ajunge și în locuri mai greu accesibile. Avantajele oferite de acest aspirator pentru geamuri, dincolo de prețul ce se încadrează în media aspiratoarelor pentru geamuri bune, sunt următoarele:

  • Umezește, spală și aspiră excesul de apă
  • Curăță geamurile de 3 ori mai rapid, mai ușor, fără scurgeri și fără să lase urme
  • Este potrivit pentru ferestre, gresie, oglinzi sau cabine duș 
  • Reîncărcabil, fără baterii și fără fire
  • Are o autonomie de aproximativ 30 de minute, suficient cât să speli geamurile unei case cu foarte multe ferestre
  • Extrem de ușor de manipulat și are o greutate redusă
  • Silențios

 

Un alt avantaj al achiziționării acestui aspirator de geamuri Aloshop pe lângă garanția de 24 de luni este acela al transportului gratuit pentru comenzi mai mari de 150 lei.

 

1 thought on “Aspirator de geamuri de la Aloshop, păreri”

  1. Pingback: Aspirator pentru geamuri Karcher WV 2 Plus, direct din topul celor mai bune aspiratoare pentru geamuri - Două.ro

Comments are closed.

%d blogeri au apreciat: